Право на търговката марка

Марките служат за разграничаването на продуктите. Силно име на търговската марка е задължително, за да се отличите съществено и успешно от Вашите конкуренти. Също толкова важно е търговската марка да бъде всеобхватно защитена.

Най-добре е още от самото начало да сме Вашият парньор. Ние не само регистрираме или защитаваме Вашата търговска марка при нарушение на нейното право. Ние сме на Ваше разположение и в предварителното проучване, дали въобще е възможна регистрация на дадена търговска марка, както и проверяваме, дали при нейната регистрация могат да възникнат правни проблеми.

При това ние Ви представляваме както на национално, така и на международно ниво.

Нашият стремеж е дългосрочно и взаимополезно сътрудничесво с нашите клиенти. Затова сме до вас и след регистрацията на търговска марка.

С удоволствие наблюдаваме и следим, дали с непосредствено по-късни регистрации на трети лица се нарушават правата на Вашата търговска марка и активно защитаваме Вашите интереси.

Ако имате въпроси към правото на търговска марка или правото на етикетиране, ние сме Вашият юридически парньор.

Дали живеете в Берлин, Мюнхен или някаде другаде в Германия, ние сме на Ваше разположение на територията на цялата страна за бързо разрешаване на Вашите правни проблеми.

Свържете се лесно с нас и се информирайте, как бихме могли да Ви помогнем.